Hoppa till sidans innehåll

Är du vår nya kollega? Vi söker en undersköterska Natt

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. 

Är du vår blivande arbetskamrat? Ja – om du vill arbeta i en vacker och kreativ miljö med trevliga och kompetenta arbetskamrater!

På Bräcke rehabcenter Mösseberg arbetar undersköterskor i slutenvård med rehabilitering med inriktning mot reumatologi, cancer, lymfödem och neurologiska sjukdomar. Till oss kommer personer för att intensivträna under en till fyra veckor. Vi arbetar nära varandra, mestadels i tvärfunktionella team för att erbjuda den bästa rehabiliteringen för våra patienter. Vi är ca 40 medarbetare inom olika yrkesroller och förutom undersköterskor arbetar här läkare, fysioterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, dietist, logoped, kurator och administrativ personal.

Vi finns i Falköping med goda kommunikationsmöjligheter till omkringliggande städer. Verksamheten är belägen på den vackra kurorten Mösseberg som också drivs av Bräcke diakoni.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nätter och utifrån ett rehabiliterande arbetssätt, skapa goda relationer, stötta våra patienter utifrån deras förutsättningar och behov samt skapa trygghet. Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter kan ingå. Då vi har patienter med varierande omsorgsbehov behöver vi dig som vaken undersköterska på nätterna för att skapa trygghet för våra patienter. 

Det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av flexibilitet och samarbetsförmåga. Vår bredd ger dig goda förutsättningar att tillägna dig kunskap inom olika områden. Då rollen är självständig är det viktigt att du kan arbeta på egen hand och fatta egna beslut, men samtidigt ha förmågan att se dig som en i vårt team. Vi förväntar oss att du kan kommunicera på ett adekvat språk med våra sjuksköterskor i tal och skrift. 

På natten förekommer en del lokalvård, då våra patienter sover, samt iordningställande av material inför föreläsningar mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har av socialstyrelsen intyg för yrkesskyddad titel. Du har ett genuint intresse för människor, omvårdnad och rehabilitering och ser ett gott bemötande som en självklarhet. Du har arbetat flera år som undersköterska inom slutenvård. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta inom rehabiliterande verksamhet.

Du behöver vara flexibel och trivas med att arbeta självständigt men också ha god samarbetsförmåga och vara engagerad. Vidare behöver du en viss datorvana och kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och i skrift då vi dokumenterar i ett elektroniskt datasystem.

Villkor

Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning på 10-12 månader, med en tjänstgöring på 80%. Du arbetar enligt ett schema för nattarbete och då vår verksamhet är öppen alla veckodagar ingår även helgtjänst.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt.

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke rehabcenter Mösseberg

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning
Deltid

Sysselsättningsgrad
80%

Tillträde
2024-09-30

Löneform
månadslön

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Falköping

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/80

Publicerat
2024-05-13

Sista ansökningsdag
2024-05-31