Hoppa till sidans innehåll

Arbetsterapeut - välkommen till hemrehab i sommar!

Arbetsterapeut - välkommen till framtidens hemrehabilitering!  
Vi är Bräcke diakoni. En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?  

Bräcke diakoni har ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehabilitering och hemtjänst i området City Syd. Det innebär också att vi ansvarar för driften på de fyra trygghetsboendena Solrosen, Översten, Stolplyckan och Ramstorp samt för hemsjukvård och hemrehabilitering i de geografiska områdena runt dessa. 

Under sommaren behöver vi dig, engagerad och legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet av hemrehabilitering och multiprofessionellt teamarbete.   

Arbetsuppgifter  
Som arbetsterapeut kommer du att ansvara för bedömningar och beslut om arbetsterapeutiska åtgärder och uppföljningar samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel.  

Du arbetar självständigt, men är samtidigt en del av ett multiprofessionellt team som tillsammans genomför insatser i form av såväl specifik rehabilitering som vardagsrehabilitering både på trygghetsboende och i ordinärt boende.  

Du kommer också vara en viktig del i att planera och genomföra hälsofrämjande och förebyggande aktiviteter för äldre personer boendes i de biståndsbedömda trygghetsboendena och i området.  

I arbetet ansvarar du för handledning och instruktion till patient, närstående och omsorgspersonal. Du behöver därför vara en god pedagog och ha en förmåga att motivera andra.  

Kvalifikationer  
Vi vill att du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med yrkeserfarenhet. Har du en vidareutbildning är det meriterande, likaså om du har erfarenhet från hemrehabilitering och teamarbete, kognitiv svikt, geriatrik, palliativ vård, eller annat som tillför kompetens till verksamheten.   

Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för människor. Du arbetar för att tillgodose verksamhetens behov och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid att du är engagerad och ansvarstagande och att du med skicklighet kan växla mellan varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Rollen som arbetsterapeut ställer även krav på din förmåga att leda, motivera och samarbeta med omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård.   

Vi ser också att du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.  

Körkort med B behörighet är ett krav. 

Villkor  
Sommarvikariat 100% v 25-32. 

Bräcke diakoni erbjuder en rad förmåner och vi sätter arbetsmiljöarbetet i centrum, för att skapa en hälsosam arbetsplats där du trivs!   

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan eller kontakta oss för ett samtal.   

Välkommen med din ansökan!  

Möt Lovisa, sjuksköterska på Bräcke diakoni i Linköping idag:

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vård och omsorg i hemmet Linköping

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
100% v 25-32

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Linköping

Län
Östergötlands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/44

Publicerat
2024-02-16

Sista ansökningsdag
2024-04-30