Hoppa till sidans innehåll

Bräcke diakoni i Hornstull välkomnar undersköterskor till sommaren!

Vi är Bräcke diakoni. En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Vård och omsorgsboendet Hornstull är ett demensboende med 36 platser på Södermalm. Boendet har en akademisk profil vilket i stora drag innebär att vi aldrig slutar vara nyfikna.  Ledarskapet präglas av tillit och utvecklingsfokus.

Under sommaren behöver vi dig, engagerad undersköterska! Det finns också goda möjligheter till fortsatt arbete under hösten. 

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköterska ingår du i ett team runt den boende. Vi lägger stor vikt vid att skapa hemkänsla och meningsfullhet i den boendes vardag. Fokus ligger på personcentrerad omvårdnad, aktiviteter, utevistelse och socialt innehåll i vardagen, en viktig del i detta är omsorgsmåltid och kontaktmannaskap. Tillsammans med dina kollegor planerar du arbetet efter boendes behov och önskemål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har god förmåga att kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt har god datavana och kunskap i dokumentation. 

Tjänsten innebär semestervikariat över sommaren med möjlighet till fortsatt timanställning till hösten. Vi söker både till dag och natt. Har du möjlighet att börja på timmar under våren är det också möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vård- och omsorgsboende Hornstull

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
0-100%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
10

Arbetsort
Stockholm

Län
Stockholms län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/31

Publicerat
2024-02-02

Sista ansökningsdag
2024-04-30