Hoppa till sidans innehåll

Bräcke Diakoni Linköping söker måltidsvärd på timmar och i sommar

Bräcke diakoni utökade sin verksamhet under våren 2023 har numera ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehab, hemtjänsten samt fyra trygghetsboenden i City syd i Linköping. Nu söker vi dig som vill arbeta serviceinriktat i matsalen för våra matgäster i något av våra mottagningskök och arbeta med kantinservering på timmar eller som vikarie under sommaren på ca 50-60%.

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för dem vi finns till för. Du kommer ha din bas i köket på ett av våra fyra trygghetsboenden och kommer ingå i ett team som består av ett tiotal medarbetare som leds av gruppchefen som också är kock. Måltiderna serveras under lunchtid varje dag, veckans alla dagar, året runt. 

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? 


ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår främst förberedelse och servering av lunch i våra trygghetsboenden. Andra arbetsuppgifter kan förekomma. Som måltidsvärd arbetar du självständigt och ansvarar för servering av tillagad mat samt utför enklare köksuppgifter. God livsmedelshygien och egenkontroller är en given del av arbetet. Du deltar även aktivt i övriga arbetsuppgifter som finns i ett kök och ansvarar för att ge våra gäster ett bra och välkomnande bemötande. 

KVALIFIKATIONER
Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom storhushåll. Det är meriterande om du har utbildning inom restaurang eller storkök samt erfarenhet av livsmedelshygien, men du får även möjlighet till utbildning inom området vid anställning om det behövs.

Vi lägger stor vikt vid att du är engagerad och ansvarstagande och att du kan växla mellan varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Du är tillmötesgående och serviceinriktad, talar och behärskar svenska språket. Du behöver kunna ta till dig information om kostbehov och allergier så att rätt person får rätt mat. Du har både viljan och förmågan att utvecklas i arbetet tillsammans med oss. 

Du behöver ha fyllt 18 år vid tillträde.

VILLKOR
Bräcke Diakoni erbjuder en rad förmåner och vi sätter arbetsmiljöarbetet i centrum, för att skapa en hälsosam arbetsplats där man trivs!  

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan eller kontakta oss för ett samtal.  
För mer information se www.brackediakoni.se 

Se gärna ett filmklipp från Bräcke diakoni i Linköping idag:

https://www.youtube.com/watch?v=I2hyiSlTXkc

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vård och omsorg i hemmet Linköping

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Deltid

Sysselsättningsgrad
50% under v 25-32

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
2

Arbetsort
Linköping

Län
Östergötlands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/43

Publicerat
2024-02-13

Sista ansökningsdag
2024-04-30