Hoppa till sidans innehåll

Bräcke diakoni söker undersköterska över sommaren till Villa Vesta

Villa Vesta vård- och omsorgsboende söker undersköterska till sommaren

Är du en positiv och glad person som brinner för att hjälpa andra? Vill du också känna att du bidrar till en meningsfull tillvaro? Då är du välkommen till oss!

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Villa Vesta vård- och omsorgsboende har 50 lägenheter fördelade på tre hus och är ett demens boende. Vår utgångspunkt är alltid att äldreomsorgen ska utformas utifrån individens behov och önskemål och den kan därför se väldigt olika ut. Vi vill skapa livskvalitet även på äldre dagar - för oss innebär det ett tryggt boende, eget inflytande och en meningsfull vardag.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska ansvarar du för att de äldre får en god och trygg vård och omsorg. En viktig del av arbetet är att ta tillvara på och stärka den enskildes resurser och uppmuntra till ett så aktivt liv som möjligt. Ditt arbete innebär att du arbetar både självständigt och i grupp. I arbetet ingår delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och som har erfarenhet av äldreomsorg. Gärna att du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Du har ett engagemang för att hjälpa andra människor, se vad som behöver göras och få det gjort. Du är säker i din yrkesroll och har ett personcentrerat förhållningssätt gällande boende. För att kunna kommunicera med våra boende behöver du kunna tala och skriva god svenska. Vi dokumenterar i Epsilon.

Villkor

Vikariat under sommaren 2023. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vård- och omsorgsboende Villa Vesta

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
70-100%

Löneform
månadslön

Antal lediga befattningar
15

Arbetsort
Hässelby

Län
Stockholms län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/15

Publicerat
2024-01-22

Sista ansökningsdag
2024-04-30