Hoppa till sidans innehåll

Bräcke hemsjukvård söker engagerad sjuksköterska (timmar)

Sjuksköterska - välkommen till framtidens hemsjukvård på timanställning! 

Bräcke diakoni har helhetsansvaret för hemsjukvård, hemrehab och hemtjänst i området City Syd. Det innebär också att vi ansvarar för driften på de fyra trygghetsboendena Solrosen, Översten, Stolplyckan och Ramstorp och ansvarar för hemsjukvården i de geografiska områdena runt dessa. Det är väldigt bra!  

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? 

Vi behöver dig, engagerad och legitimerad sjuksköterska! 

Arbetsuppgifter 
Du arbetar självständigt, men är samtidigt en del av ett multiprofessionellt team som tillsammans planerar och genomför hälso- och sjukvårdsinsatser för patienterna i området. I arbetet ansvarar du för handledning och instruktion till patient, närstående och omsorgspersonal. Du behöver därför vara en god pedagog och ha en förmåga att motivera andra. 

Kvalifikationer 
Vi vill att du är legitimerad sjuksköterska. Har du en vidareutbildning är det meriterande, likaså om du har erfarenhet från hemsjukvård, palliativ vård, kognitiv svikt, geriatrik, eller annat som tillför kompetens till verksamheten.  

Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för människor. Du arbetar för att tillgodose verksamhetens behov och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid att du är engagerad och ansvarstagande och att du med skicklighet kan växla mellan varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda, motivera och samarbeta med omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård.  


Vi ser också att du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Om du talar annat språk än svenska är det också meriterande. 

Villkor
Bräcke Diakoni erbjuder en rad förmåner och vi sätter arbetsmiljöarbetet i centrum, för att skapa en hälsosam arbetsplats där man trivs!  Det kan du läsa lite mer om här.

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan eller kontakta oss för ett samtal.  

Välkommen med din ansökan! 

Möt sjuksköterskan Lovisa som arbetar på Bräckes diakonis nuvarande verksamhet i Linköping.
Sjuksköterskan Lovisa på Bräcke diakoni

Läs mer om Bräcke diakoni i Linköping

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vård och omsorg i hemmet Linköping

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
10 -100 %

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
2

Arbetsort
Linköping

Län
Östergötlands län

Land
Sverige

Referensnummer
2023/167

Publicerat
2023-09-11

Sista ansökningsdag
2023-10-01