Hoppa till sidans innehåll

Bräcke hemtjänst Stolplyckan-Ramshäll söker vikarier

Nu har Bräcke diakoni helhetsansvaret för området City Syd i Linköping när det gäller hemsjukvård, hemrehab och hemtjänst. Vi har också ansvar för driften på de fyra trygghetsboendena Solrosen, Översten, Stolplyckan och Ramstorp. Det känns bra!  

Till Stolplyckan behöver vi nu dig som är engagerad undersköterska! Att jobba inom hemtjänsten ger dig möjlighet att utvecklas inom många olika områden som du har nytta av oavsett om du blir kvar inom omsorgen eller har planer på en annan karriär. Du får möta människor i många olika livssituationer och får även utveckla din förmåga till samarbete och planering.

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? 

Arbetsuppgifter
Som undersköterska/ omvårdnadspersonal får du vara en del av våra kunders liv och ansvara för att de får en god och trygg omsorg. I arbetet ingår delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska. En viktig arbetsuppgift är att ta tillvara på och stärka den boendes resurser och uppmuntra till ett så aktivt liv som möjligt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet eller har erfarenhet av omsorgsarbete. Vi tror att du har drivkraft och engagemang och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har ett genuint intresse för människor, är flexibel och ansvarstagande. Ett positivt bemötande är en självklarhet för dig. Körkort är meriterande men att kunna cykla är ett måste. Om du talar annat språk än svenska är det också meriterande.

Villkor
Bräcke diakoni erbjuder en rad förmåner och vi sätter arbetsmiljöarbetet i centrum, för att skapa en hälsosam arbetsplats där du trivs!   

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan eller kontakta oss för ett samtal.  

Välkommen med din ansökan!  

Möt några av din framtida kollegor som arbetar på Bräcke diakoni i Linköping idag: https://www.youtube.com/watch?v=I2hyiSlTXkc

https://www.brackediakoni.se/jobb/jobba-hos-oss-i-linkoping

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke hemtjänst Stolplyckan Ramshäll

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
25-100 %

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Körkort
B

Antal lediga befattningar
3

Arbetsort
Linköping

Län
Östergötlands län

Land
Sverige

Referensnummer
2023/168

Publicerat
2023-09-11

Sista ansökningsdag
2023-10-01