Hoppa till sidans innehåll

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Centrum

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg. Vi har över 50 verksamheter inom hälso- och sjukvård, funktionshinder och äldreomsorg. Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan om att göra skillnad, snarare än ekonomisk vinst. Vi vill göra hela samhället lite medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Idag är vi ca 1200 medarbetare och fortsätter växa och utvecklas.

Vårdcentralen Centrum i Alingsås erbjuder läkarmottagning, distriktssköterskemottagning samt olika typer av specialistmottagningar som astma/KOL-, diabetes- och hypertoni. Inom verksamheten finns även BVC. Vi arbetar också nära Bräcke Rehabmottagning Alingsås och kan där erbjuda fysioterapeut och arbetsterapeut. 

Vi söker nu en ny distriktssköterska/sjuksköterska för tillsvidareanställning som vill arbeta i en kreativ miljö där du kan inspirera – och inspireras!

Arbetsuppgifter

Hos oss blir du en del av en positiv och framåtsträvande arbetsgrupp, som gärna utmanar befintliga arbetssätt för att ständigt bli bättre på att erbjuda vård av högsta kvalitet. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdcentral såsom telefontriagering, mottagningsarbete, vaccinationer m.m.  Vi arbetar också med Bräcke digital kontakt som är en digital chattfunktion. Du är med och utvecklar verksamheten till en attraktiv vårdcentral för både patienter och personal. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska alt sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom inkontinens eller kvinnohälsa. Du behöver ha god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt att arbeta med ständiga förbättringar i både det lilla och i det stora. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har såklart en relevant vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård och vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård.

Villkor

Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100% men omfattningen kan diskuteras. Tillträdesdatum kommer vi överens om tillsammans.

Välkommen med din ansökan! 

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen.

I den här rekryteringen har vi valt annonseringskanaler och undanbeder oss därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vårdcentral Centrum

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträde
240501 eller efter överenskommelse

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Alingsås

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/39

Publicerat
2024-02-07

Sista ansökningsdag
2024-03-06