Hoppa till sidans innehåll

Fysioterapeut inom neurologi, Mölndal

Vi vill göra mer för fler! På Bräcke Rehabmottagning Mölndal utökar vi vår primärvårdsrehabilitering för att möta förändrade behov och tillvarata nya idéer. Nu söker vi en fysioterapeut som är redo att ingå i vårt neurovårdteam.

Din roll

I neuroteamet arbetar du tillsammans med arbetsterapeut och logoped för att tar emot patienter med neurologisk sjukdom. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att rehabilitera patienter med stroke, multipel skleros, amyotrofisk lateralskleros och Parkinsons sjukdom. Du kommer även möta andra patienter som en del av ditt grunduppdrag med bedömningar, behandling och rådgivning. Insatser görs på mottagningen och i hemmet, individuellt och i grupp. Från start är du med och utvecklar arbetssätt och gruppverksamheter för ditt behandlingsområde.

Vem vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av rehabilitering som vill vara med och driva utvecklingen av vårt neurovårdteam. Som fysioterapeut är du en kreativ problemlösare som tar initiativ och gärna prövar ditt kunnande i nya sammanhang. Du har arbetsvana och kan agera självständigt vid behandling. Men du föredrar att arbeta i team, med utveckling, och har en ansvarskänsla som sträcker sig utanför enskilda arbetsprestationer.

Kvalifikationer

  • Legitimation som fysioterapeut eller sjukgymnast
  • Erfarenhet av arbete inom primärvårdsrehabilitering
  • B-körkort

Meriterande

  • Vidareutbildning inom neurologi (15 poäng) på högskolenivå. 
  • Erfarenhet av arbete med neurologisk fysioterapi

Det här är vi

På Bräcke Rehabmottagning Mölndal är vi burna av idén om att göra mer för fler. Därför erbjuder vi fysioterapi och arbetsterapi med flera olika typer av hälsofrämjande behandlingar. Främst inom smärta och stress där vi har fördjupade kunskaper. Som ny medarbetare blir du del av en kompetent arbetsgrupp som delar på patientansvaret och jobbar tillsammans med patienterna i varje behandlingsplan. Vi som jobbar har ett stort yrkeskunnande med fortsätter läras och utvecklas. Till hösten växer vi med ny kompetens och ett nytt team!

Var med och utvecklas tillsammans med oss – ansök om tjänsten idag!

Vi är en del av Bräcke diakoni. En idéburen stiftelse med över hundra års erfarenhet som vill göra livet bättre, i det lilla och i det stora. Det gör vi inom stöd, vård och omsorg med fokus på varje människas unika livssituation. Vi använder överskott för att göra mer för fler, nu och i framtiden. Tillsammans gör vi skillnad, för ett medmänskligare samhälle.

Ansök på Varbi.com

Anställningsform
Tillsvidare med provanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Körkort
B

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Göteborg

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/94

Publicerat
2024-07-01

Sista ansökningsdag
2024-07-23