Hoppa till sidans innehåll

Hospice söker sommarsjuksköterska

Som sjuksköterska på Hospice Helhetsvården möter du svårt sjuka människor i livets slutskede och deras anhöriga. Tillsammans med härliga kollegor får du sträva efter att våra gäster får vara sig själva så långt det är möjligt livet ut. Vi söker flera sjuksköterskor som vikarier sommaren 2024, framför allt v 25-33. Vi börjar med bredvidgång v23. Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i team med undersköterskor, kurator, arbetsterapeut, diakon samt läkare. Helhetsvården är en sjuksköterskeledd verksamhet men läkare har rond två gånger per vecka och nås däremellan via telefon. Dina uppgifter handlar framför allt om omvårdnad, läkemedelshantering och  stödjande samtal. 

Det våra gäster har gemensamt är att de är i livets slutskede och vi kan ta emot gäster med varierande diagnoser även om de allra flesta har en cancerdiagnos. Detta innebär att det är ett väldigt varierande arbete eftersom alla insatser utgår från gästens behov och önskemål utifrån de förutsättningar som finns. Gästerna kan ha olika medicintekniska hjälpmedel när de kommer som t.ex. tracheostomi, dränage, infarter, smärtpumpar mm. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av palliativ vård.  Specialistutbildning i palliativ vård är meriterande.

 

Villkor

Arbetstiderna är dag, kväll, varannan helg eller natt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så skicka din ansökan redan idag! 

I den här rekryteringen har vi valt kanaler och undanber oss kontakt med bemanningsföretag.

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke hospice Helhetsvården

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
80-100%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön eller timlön

Antal lediga befattningar
3

Arbetsort
Göteborg

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/23

Publicerat
2024-01-18

Sista ansökningsdag
2024-04-30