Hoppa till sidans innehåll

Kock sökes till Ramstorp servicehus i sommar, Bräcke diakoni

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? 

Bräcke diakoni har utökat sin verksamhet och har numera ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehab, hemtjänsten samt fyra trygghetsboenden i City syd i Linköping.   

Vi söker nu en engagerad och smaksäker kock i sommar som inte bara älskar att laga mat utan också ser helheten i verksamheten och trivs med att möta människor!

Du kommer ha din bas i tillagningsköket på Ramstorps servicehus och kommer ingå i ett team som består av ett tiotal medarbetare  Tillsammans kommer vi i köket ansvara för tillagning av cirka 240 luncher varje dag, maten paketeras sedan och levereras ut till våra andra trygghetsboenden. 

Förutom tillagning av lunch och göra matlådor till våra kunder inom hemtjänsten ingår det i arbetsuppgifterna bland annat att tillaga specialkost, städning, organisera kylar, frysar och förråd. Livsmedelshygien och egenkontroller är en given del av arbetet.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad kock eller är under utbildning samt att du gärna har kunskap och erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. Du kommer att arbeta tillsammans med en kockkollega samt en måltidsvärd på Ramstorp. 

Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta bra både själv och med andra. Du har ett gott bemötande mot våra gäster och personal, är kvalitetsmedveten samt har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet kräver god fysik och god förmåga att ta till sig instruktioner. 

Du behövs på vardagar under dagtid mellan v.23-32. Tjänstgöringsgraden är 100%. Har du möjlighet att några pass innan sommaren så är det välkommet. 

Vi ser fram emot att höra från dig! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 


Se gärna ett filmklipp från Bräcke diakoni i Linköping idag: https://www.youtube.com/watch?v=I2hyiSlTXkc

Läs mer om Bräcke diakoni i Linköping

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vård och omsorg i hemmet Linköping

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Sysselsättningsgrad
100 % v.23-32

Tillträde
v.23

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Linköping

Län
Östergötlands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/42

Publicerat
2024-02-13

Sista ansökningsdag
2024-04-30