Hoppa till sidans innehåll

Sjuksköterska/Distriktssköterska till vårdcentralen Lokstallarna

Vi söker Distriktssköterska/Sjuksköterska!

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också.

Ser du möjligheter där andra ser hinder? Tycker du att mötet med patienten är viktigt? Vill du ha ett varierande jobb som känns i hjärtat? Då ska du absolut läsa vidare för vi på Bräcke diakoni vill gärna bli din nya arbetsgivare.

Nu söker vi en ny kollega till vårt team på vårdcentralen Lokstallarna. På Lokstallarna brinner vi för primärvård och vill göra skillnad för våra patienter. Vi satsar långsiktigt och är här för att stanna.

På Lokstallarnas vårdcentral är vi drygt 35 medarbetare och har ca 8600 listade patienter. Vi har även Lindgården Filial där vi sedan snart två år har mottagning med fokus på de som är 75 år och äldre.

Arbetsuppgifter

Din arbetsdag kan bl.a. bestå av mottagning tillsammans med läkare, egen mottagning samt telefonrådgivning. Du är ofta den första som våra patienter möter och du spelar därför en viktig roll i våra patienters upplevelse av besöket hos oss. I ett nära samarbete med dina kollegor är du med och utvecklar verksamheten till en attraktiv vårdcentral för både patienter och personal. 

Vem är du?

Arbetet är omväxlande och föränderligt. Därför är det viktigt att du har förmågan att självständigt prioritera - och omprioritera - när det behövs. För att trivas hos oss behöver du också uppskatta pulsen som finns på en vårdcentral. Arbetet kräver att du har en organisationsförmåga och har lätt för att samarbeta.

Det är viktigt att du delar vår övertygelse om allas lika värde.

Bräcke diakoni är en organisation som vill finnas där vi behövs och gör nytta. Det innebär att vi befinner oss i ständig utveckling. Vi tror att du, liksom vi, har en stark vilja att komma framåt och hitta lösningar för hur vi tillsammans kan bli en ännu bättre vårdcentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska, som trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har initiativförmåga, ansvarskänsla och är flexibel. Erfarenheter av tidigare arbete inom primärvården är meriterande, har du specialområde astma/KOL är det starkt meriterande.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad 80-100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte att inkomma med din ansökan! 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Intresserad?

Vill du veta mer om tjänsten eller vårdcentralen är du välkommen att ringa bitr. verksamhetschef Kristina Elmvret på telefon, 010-2428929.

Vill du veta mer om Bräcke diakoni, vilka vi är, vad vi gör och vad vi vill? Läs mer på vår webbplats www.brackediakoni.se eller se på vår film här.

I denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och undanbeder oss vänligen kontakt från rekryteringsbolag eller bemanningsbolag.

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vårdcentral Lokstallarna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
100% eller enligt överenskommelse

Tillträde
Enligt ö.k.

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Jönköping

Län
Jönköpings län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/33

Publicerat
2024-01-01

Sista ansökningsdag
2024-02-29