Hoppa till sidans innehåll

Sommarpersonal till LSS-boendet Lefflergården

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Lefflergården består av sex lägenheter som är till för personer med behov av tillsyn och omvårdnad enligt personkrets 1. De personer som flyttar in till oss är unga vuxna som flyttar till sitt eget första boende. Boendet har dygnet-runt-bemanning och är beläget i hjärtat av det nybyggda kvarteret Leffler som invigdes 2021 i stadsdelen Bräcke i Göteborg. 

Som stödassistent hos oss arbetar du i de boendes hem med fokus på att de som bor hos oss ska må bra och trivas. I arbetet ingår att arbeta stödjande i syfte att bibehålla och utveckla hyresgästernas funktioner och förmågor och att stimulera till kommunikation och delaktighet i vardagens alla moment. Du ger även stöd i sjukvårdande insatser såsom att ge medicin och kontakta sjuksköterska vid behov.

Just nu söker vi personal till sommarvikariat. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är över 20 år, har läst till stödassistent, gått vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet.

Du behöver ha kunskap om och känna dig trygg i arbetsmetoder såsom lågaffektivt bemötande, AKK och tydliggörande pedagogik. Du kommer arbeta efter genomförandeplaner och behöver kunna läsa och skriva social dokumentation. Har du kunskap om IBIC är detta meriterande.

För att säkerställa kontakten med kollegor, våra hyresgäster samt dokumentation behöver du kunna behärska svenska i tal och skrift.  

B-körkort är ett krav, extra bra är det om du känner dig bekväm att köra inom Göteborg.

Villkor

Vi söker i första hand dig som kan arbeta hela sommaren, ungefär v.25-33. Arbetstiden är schemalagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid mellan 06:45 - 22:00. Kan du även jobba vaken natt är det ett plus.

Se vår hemsida för att veta mer om Bräcke diakoni som arbetsgivare!

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

PS. Här kan du se en film om Bräcke diakoni!

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke LSS-boende Lefflergården

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
75-100%

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Månadslön

Körkort
B

Antal lediga befattningar
3

Arbetsort
Göteborg

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/51

Publicerat
2024-02-22

Sista ansökningsdag
2024-04-30