Hoppa till sidans innehåll

Sommarsjuksköterska till Bräcke diakoni Mälardalen

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella, och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet. De flesta möter den kanske närmast hos våra medarbetare – närmare 1200 personer som gör skillnad tillsammans. Vi har ett fyrtiotal verksamheter inom områdena hälsovård, funktionshinder och äldreomsorg. Både stora och lite mindre, men alla lika viktiga. Vill du veta mer om vad vi gör och vad vi vill? Besök www.brackediakoni.se

I Bräcke diakoni Mälardalen finns det 3 olika Vård- och omsorgsboenden och ett nytt är på gång. Det är Vård- och omsorgsboenden Reimersholme som är ett äldreboende med somatisk inriktning bestående av 17 platser. Vård- och omsorgsboendet Hornstull är ett äldreboende med demensinriktning och består av 36 platser. I Hässelby finns Vård- och omsorgsboenden Villa Vesta med inriktning demens och med 50 platser och vårt kommande boende finns i Värmdö.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterska för ett sommarvikariat. Du kommer arbeta i två av våra boende, de ena finns vid Hornstull och de andra ligger på Reimersholme.

I rollen som sjuksköterska ansvarar du tillsammans med övriga sjuksköterskor för att leda hälso- och sjukvårdsinsatserna i nära samarbete med övrig omvårdnadspersonal. Du planerar, utför och utvecklar omvårdnadsarbetet utifrån individuella mål och behov. Du har ett nära samarbete med boende, anhöriga, omvårdnadspersonal samt övriga kollegor och chefer. Som sjuksköterska fungerar du också som coach och arbetsledare för omvårdnadspersonalen.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid. Läkaren kommer till boendet en gång i veckan. Vi dokumenterar i Epsilon.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen, både från inriktning somatisk och från demens. Det är meriterande om du även har erfarenhet från akut medicin, då våra boende ofta är multisjuka.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt goda datorkunskaper. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll och tycker om att handleda och lyfta dina kollegor.

 

Villkor

Vi söker sjuksköterska för ett sommarvikariat, från vecka 21 till och med vecka 34.

100 % med tjänstgöring dagtid helgfri mån-fre. Urvalet sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vård- och omsorgsboende Reimersholme

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Sysselsättningsgrad
100 % v 21-34

Tillträde
V. 21

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Stockholm

Län
Stockholms län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/52

Publicerat
2024-02-21

Sista ansökningsdag
2024-04-30