Hoppa till sidans innehåll

Sommarvikariat sjuksköterska, Bräcke hemsjukvård

Hemsjukvården innebär stor frihet, och för den som jobbar och för den som inte kan ta sig till vårdcentralen. Testa på hur det är hos oss i sommar! Vi söker vikarier för V.25-32.

Ditt jobb i sommar

Som sjuksköterska i hemsjukvården jobbar du självständigt utan att vara ensam, dina kollegor är alltid ett samtal bort. Hos oss delar du kontor med 6 andra sjuksköterskor och tillsammans hanterar ni förfrågningar om planerade insatser (provtagning, läkemedelshantering, såromläggningar) och proaktiva bedömningar. Du åker ut dagtid för ett personligt möte med patienterna i deras hem, på våra trygghetsboenden och hemtjänstenheter. På plats handleder du närstående och omsorgspersonal och har på så sätt en viktig ledarskapsroll. Du tar stöd av veckovisa ronder med läkare, mobil dokumentation och kunniga kollegor.

Det här är du

För oss är det viktigt att vi kan ge vägledning och vård utifrån patientens behov. Du möjliggör detta genom att vara en utbildad sjuksköterska med intresse för att planera och handleda. Du behöver inte kunna allt, men du behöver vara ödmjuk och inkludera andra i ditt arbete. Ditt samarbete med patienter, anhöriga och personal fungerar bra och du kan anpassa din kommunikation efter de du möter. All erfarenhet från vård och omsorg är meriterande. Körkort är ett krav eftersom du ofta jobbar hemma hos patienterna.

Det här är vi

Vi har ett helhetsansvar för hemsjukvården i Linköping och samverkar med kommunen, primärvården och slutenvården för att den som behöver ska få hjälp i sitt hem. Vi arbetar med äldre och personer med funktionsnedsättningar. Därför är vi ett team med bred kompetensmix där specialistsjuksköterska, undersköterskor, rehabpersonal ingår. Det bästa med vårt uppdrag är vi får komma utanför väggarna, möta olika målgrupper och ta vården hem till Linköpingsborna. På så sätt ger vi trygghet och frihetskänsla till de som inte kan ta sig till sjukhus eller vårdcentral.

 

Vi är en del av Bräcke Diakoni - en idéburen stiftelse med över 50 verksamheter inom områdena hälsovård, funktionshinder och äldreomsorg. Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan om att göra skillnad, inte av pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först. Idag är vi över 1200 medarbetare och fortsätter växa och utvecklas. Vi finns på ett flertal orter i Sverige med huvudkontor i Göteborg

Ansök på Varbi.com

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning
Heltid

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträde
V.25

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Alingsås

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/73

Publicerat
2024-04-25

Sista ansökningsdag
2024-05-21