Hoppa till sidans innehåll

Sommarvikarier Bräcke hemtjänst Stolplyckan

Vart ska du jobba i sommar? Missa inte chansen till ett lärorikt arbete, i rörelse, med många roliga och personliga möten.

Det här är vi

Stolplyckan är ett av fyra trygghetsboenden i Linköping som drivs av Bräcke diakoni. Vi som jobbar samarbetar med personal från både hemsjukvård och hemrehabilitering för att se till att fler kan bo kvar hemma trots ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning. Vår samverkan innebär att vi får göra många olika insatser för människor i flera olika livssituationer. Du som medarbetare utvecklar mycket kunskap och får ett stimulerande arbete. Men framför allt så får du spendera stora delar av din sommar utanför väggarna tillsammans med härliga kollegor!

Ditt jobb i sommar

Som hemtjänstpersonal jobbar du och dina kollegor med att ge vård på vårt trygghetsboende och i ordinärt boende som ni åker till med bil eller elcykel. Arbetet är varierande men handlar mycket om personlig omvårdnad, stöd med hälso- och sjukvård, att vara någons sällskap och uppmuntra till ett aktivt liv. Du får stöd av kunniga kollegor och sjuksköterska samt introduktion när du börjar hos oss. 

Det här är du

Som person trivs du i ett arbete där du får röra på dig och samtidigt hjälpa andra människor. Hemma hos brukaren är du uppmärksam på de behov som finns och anstränger dig för att ni tillsammans ska hitta lösningar i vardagen. Du kan arbeta självständigt men föredrar att samarbeta med andra.

Du har...

  • fyllt 18 år.
  • cykelfärdighet. Körkort är meriterande.
  • goda kunskaper i att läsa och skriva på svenska.
  • erfarenhet av äldreomsorg från tidigare arbete eller praktik.
  • avklarad / pågående utbildning inom vård- och omsorg

 

Du som börjar hos oss får värdefulla erfarenheter tillsammans med kollegor och en ledning som får dig att trivas. Bräcke diakoni som arbetsgivare tar ansvar för sina medarbetare genom att sätta arbetsmiljöarbetet i centrum och erbjuda kollektivavtal med tjänstepension och försäkringar.

För ditt liv utanför jobbet ska vara hanterbart har du möjlighet att önska när och hur mycket du vill jobba. Vi kan erbjuda anställning på timmar för dig som vill fortsätta hos oss efter sommaren.

Välkommen med din ansökan!  

Ansök på Varbi.com

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
75-100 %

Tillträde
Juni 2024

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
5

Arbetsort
Linköping

Län
Östergötlands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/76

Publicerat
2024-05-06

Sista ansökningsdag
2024-05-21