Hoppa till sidans innehåll

Timvikarie, Västergården - boende för unga med kognitiv sjukdom

På Västergården vård- och omsorgsboende ger vi unga med kognitiva sjukdomar (demens) möjlighet till både självständighet och gemenskap. Nu söker vi personer vill jobba med oss på timmar med start i Juni 2024.

Ditt jobb i sommar

Hos oss är din uppgift att vara ett vardaglig stöd till våra boende för att säkerställa bibehållen dygnsrytm, regelbundna måltider, social träning och gemenskap med andra. Det kan till exempel innebära att du under en arbetsdag spelar spel, har balans- eller minnesträning med de boende, men också stöttar i personlig omvårdnad. Du jobbar sida vid sida med pedagoger och tar stöd av skriftlig dokumentation i arbetet. 

Vem vi söker

Det är viktigt för oss att de boende befinner sig i en miljö med trygga händer. Du möjliggör detta genom att ha erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och goda kunskaper i social dokumentation. Som person trivs du med att ta ett socialt ansvar och bemöta olika människor. Du är lyhörd och samarbetar bra med boende, anhöriga och kollegor.

För att jobba hos oss krävs att du..

Har fyllt 18 år
Har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete
Har goda kunskaper i social dokumentation
Har goda kunskaper i att tala, läsa och skriva på svenska
Utbildning till undersköterska eller på vård- och omsorgsprogrammet är meriterande

Om oss

Västergården är ett boende med 25 lägenheter för personer som är under 65 år och har demenssjukdom. Vi som jobbar här fokuserar på att möta behoven hos de med kognitiv sjukdom genom att utgå från de förmågor och resurser som personen fortfarande har kvar, vi kallar det KAN-listan. Verksamheten har prisats för sitt ledarskap som möjliggör en social och trygg miljö för både boende och personal. Så här beskriver en av våra medarbetare sin upplevelse av Västergården:

"Västergården genomsyras av en positiv, härlig och medmänsklig anda. Här har vi verkligen teamkänsla, en hög kompetens och man känner som anställd att man kan påverka sitt arbete. Den bästa arbetsplats jag varit på."
My Theander, undersköterska.

 

Vill du uppleva hur det är att jobba tillsammans med oss? Skicka in din ansökan idag!

Terapihunden Limpan - YouTube

Ansök på Varbi.com

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
60%-100%

Tillträde
Omgående

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
3

Arbetsort
Göteborg

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/89

Publicerat
2024-06-05

Sista ansökningsdag
2024-06-18