Hoppa till sidans innehåll

Undersköterska till rehabcenter Mösseberg

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. 

Är du vår blivande arbetskamrat? Ja – om du vill arbeta i en vacker och kreativ miljö med trevliga och kompetenta arbetskamrater!

På Bräcke rehabcenter Mösseberg arbetar undersköterskor i slutenvård med rehabilitering med inriktning mot reumatologi, cancer, lymfödem och neurologiska sjukdomar. Till oss kommer personer för att intensivträna under en till tre veckor. Vi arbetar nära varandra, mestadels i tvärfunktionella team för att erbjuda den bästa rehabiliteringen för våra patienter. Vi är ca 30 medarbetare inom olika yrkesroller och förutom undersköterskor arbetar här psykologer, psykoterapeuter, läkare, fysioterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och administrativ personal.

Vi finns i Falköping med goda kommunikationsmöjligheter till omkringliggande städer. Verksamheten är belägen på den vackra kurorten Mösseberg som också drivs av Bräcke diakoni.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta utifrån ett rehabiliterande arbetssätt, skapa goda relationer, stötta våra patienter utifrån deras förutsättningar och behov samt skapa trygghet. Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter kan ingå. I arbetet ingår även leda gruppaktiviteter som t ex stavgång, avslappning, sköna rörelser. Det är mycket omväxlande arbetsuppgifter.

Det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av flexibilitet och samarbetsförmåga. Vår bredd ger dig goda förutsättningar att tillägna dig kunskap inom olika områden. Då rollen är självständig är det viktigt att du kan arbeta på egen hand och fatta egna beslut, men samtidigt ha förmågan att se dig som en i vårt team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, med av socialstyrelsen intyg om yrkesskyddad titel. Du har ett genuint intresse för människor, omvårdnad och rehabilitering och ser ett gott bemötande som en självklarhet. Du har arbetat flera år som undersköterska inom slutenvården eller inom kommunal äldreomsorg. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta inom rehabiliterande verksamhet.

Du behöver vara flexibel och trivas med att arbeta självständigt men också ha god samarbetsförmåga och vara engagerad. Vidare behöver du en viss datorvana och kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och i skrift då vi dokumenterar i ett elektroniskt datasystem.

Villkor

Tjänsten avser en tillsvidareanställning 77-98%. Du arbetar enligt ett schema med dagpass, kväll-morgonpass med sovande jour samt arbete på helg.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt.

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke rehabcenter Mösseberg

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
77-98%

Tillträde
240101

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
3

Arbetsort
Falköping

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2023/157

Publicerat
2023-09-04

Sista ansökningsdag
2023-09-24