Hoppa till sidans innehåll

Undersköterska till Vårdcentralen Centrum Alingsås

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg. Vi har över 50 verksamheter inom hälso- och sjukvård, funktionshinder och äldreomsorg. Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan om att göra skillnad, snarare än ekonomisk vinst. Vi vill göra hela samhället lite medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Idag är vi ca 1200 medarbetare och fortsätter växa och utvecklas.

Vårdcentralen Centrum i Alingsås erbjuder läkarmottagning, distriktssköterskemottagning samt olika typer av specialistmottagningar som astma/KOL-, diabetes- och hypertoni. Inom verksamheten finns även BVC. Vi arbetar också nära Bräcke Rehabmottagning Alingsås och kan där erbjuda fysioterapeut och arbetsterapeut. 

Vi söker nu en ny undersköterska för tillsvidareanställning som vill arbeta i en kreativ miljö där du kan inspirera – och inspireras!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som undersköterska kommer främst att vara provtagning, mottagningsarbete och assistans vid läkarbesök och operationer. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska med bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen. Erfarenhet av laboratoriearbete och mottagningsarbete på vårdcentralen är meriterande. Du har god samarbetsförmåga och kan lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i tjänsten ser vi att du är engagerad, flexibel, har initiativförmåga och ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. Med en god samarbetsförmåga bidrar du till ett gott arbetsklimat och du trivs med att arbeta både självständigt såväl som i team

Villkor

Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100% men omfattningen kan diskuteras. Tillträdesdatum kommer vi överens om tillsammans. Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vårdcentral Centrum

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Alingsås

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/84

Publicerat
2024-05-24

Sista ansökningsdag
2024-06-23