Hoppa till sidans innehåll

Undersköterska, välkommen till hospice i sommar

Som undersköterska på Hospice Helhetsvården möter du svårt sjuka människor i livets slutskede och deras anhöriga. Tillsammans med härliga kollegor får du sträva efter att våra gäster får vara sig själva så långt det är möjligt livet ut – därför kan vi säga att vi inte behandlar alla lika. Din viktigaste uppgift är att möta varje person som kommer till oss både i glädje och sorg. 

Vi är Bräcke diakoni. En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Arbetsuppgifter
Vi arbetar i team med sjuksköterskor, kurator, arbetsterapeut, diakon samt läkare. Helhetsvården är en sjuksköterskeledd verksamhet och läkare har rond två gånger per vecka och nås däremellan via telefon. Dina uppgifter handlar mycket om kvalificerad omvårdnad, men även saker som att tänka lite extra på hur du dukar matbrickan och stödjande samtal. 

Det våra gäster har gemensamt är att de är i livets slutskede och vi kan ta emot gäster med varierande diagnoser även om de allra flesta har en cancerdiagnos. Detta innebär att det är ett väldigt varierande arbete eftersom alla insatser utgår från gästens behov och önskemål utifrån de förutsättningar som finns. Gästerna kan ha olika medicintekniska hjälpmedel när de kommer som t.ex. tracheostomi, dränage, infarter, smärtpumpar mm. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och är intresserad av palliativ vård. Utöver det är den personligen lämpligheten viktigast och att du kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Specialistutbildning i palliativ vård är meriterande.

Villkor
Du får en individanpassad introduktion med bredvidgång samt en digital basutbildning i palliativ vård. Det ingår att jobba såväl dag, kväll och varannan helg alternativt om du är intresserad av att arbeta natt.

Vi söker nu flera undersköterskor som vikarier sommaren 2024, framför allt v 25-33.  

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke hospice Helhetsvården

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
70-100%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
3

Arbetsort
Göteborg

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/24

Publicerat
2024-01-18

Sista ansökningsdag
2024-04-30