Hoppa till sidans innehåll

Undersköterskor till hemtjänsten Majorna/Linné

Välkommen till Bräcke diakoni!

Vi är Bräcke diakoni! En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Vi söker nu engagerade undersköterskor för tillsvidareanställningar. 

Vår högsta strävan är att våra medarbetare ska trivas hos oss och må gott på jobbet. Vi är övertygade om att medarbetare som mår bra ger den bästa omsorgen till våra kunder – dem vi finns till för. Hos oss får du som medarbetare en bra start på varje arbetspass genom att vi bemöter varandra i en positiv anda och att vi gemensamt tar ansvar för att ha ordning och reda på arbetskläder, telefoner, transportmedel och planering. Du har möjlighet att påverka ditt schema med dagar, kvällar och helger eller få en ren dagtjänst, kvällstjänst eller helgtjänst. 

Det som är oklart löser vi genom dialog och samarbete. Vi kommer ge dig en god introduktion så att du kan känna dig trygg på ditt arbete och vi ger dig också en inblick i Bräckes värdegrund.  

Som medarbetare i Bräckes hemtjänst i Göteborg -Majorna/Linne erbjuds du;

  • Heltid med rätt till deltid
  • Inflytande över schemaläggning. Vi tycker att det är viktigt att ditt liv utanför jobbet är hanterbart.
  • Delaktighet i beslut som fattas i verksamheten.
  • Avsatt tid för reflektion med kollegor varje vecka.
  • Månatliga APT och minst två planeringsdagar per år.
  • Ta del av samtalsstöd vid livskris och ohälsa.
  • Friskvårdsbidrag på 2000kr/år
  • Kompetensutveckling inom yrkesrollen men även möjlighet till kompetensutveckling för andra karriärval.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är undersköterska och har fyllt 18 år. Du har gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning och har helst fått eller åtminstone ansökt om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, gärna från hemtjänst. Du har en mogenhet, engagemang och fint bemötande och du tycker om att ansvara för och hjälpa människor i behov.

I tjänsten ingår medicinhantering och dokumentation och det är viktigt att du kan hantera svenska både skriftligt och muntligt för att dels kunna ta emot instruktioner och utföra åtgärder utifrån detta, och dels för att kunna föra ett samtal med våra kunder.

Om du har du körkort är det meriterande. Vi transporterar oss med både bil och cykel.

Du är kvinna, man eller hen, du är äldre eller yngre. Du är utåtriktad eller blyg, intresserad av teknik, bilar eller musik. Kort och gott, du kan vara som du är.

Bräcke diakoni är en lärande organisation där vi delar kunskap med varandra, delger goda exempel men även lär av misstag. Ledarskapet präglas av tillit, utvecklingsfokus, ansvar samt ordning och reda.

Villkor

Vi söker medarbetare för tillsvidareanställning och timtjänstgöring. Välkommen att skicka din ansökan redan idag. Vi jobbar löpande med intervjuer.


Hoppas vi ses!

 

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke hemtjänst Göteborg

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
50 -100 %

Tillträde
Oktober eller enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
2

Arbetsort
Göteborg

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2023/160

Publicerat
2023-08-31

Sista ansökningsdag
2023-09-24