Hoppa till sidans innehåll

Utökning skapar behov av fysioterapeut till Mösseberg rehabcenter

På Bräcke rehabcenter Mösseberg bedriver vi slutenvård med rehabilitering med inriktning mot reumatologi, cancer och lymfödem. Till oss kommer personer för att intensivträna under en till tre veckor. Vi genomför även neuropsykiatriska utredningar och har en psykoterapiverksamhet. Nu kommer vi att utöka vår verksamhet och behöver därför fler kollegor!

Vi arbetar nära varandra, mestadels i tvärfunktionella team för att erbjuda den bästa rehabiliteringen för våra patienter. Vi är ca 30 medarbetare inom olika yrkesroller och förutom undersköterskor arbetar här psykologer, psykoterapeuter, läkare, fysioterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och administrativ personal.

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle.

"En arbetsplats med hjärtat på rätt ställe"  

Arbetsuppgifter

Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss har du en varierad arbetsdag med patientarbete, teamarbete och aktiviteter av olika slag. I din roll kan du arbeta flexibelt över de olika rehabiliteringsprogrammen inom cancer, lymfödem, reumatism och neurologi. Våra patienter är här 1-3 veckor och vår rehabilitering ser till hela människan. Du kommer att arbeta både enskilt med patienter men också leda gruppaktiviteter/behandlingar. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har tidigare erfarenhet från neurologisk rehabilitering eller cancerrehabilitering.

Du brinner för rehabilitering och att få människor att växa och utvecklas. Det är viktigt för oss att du har ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor. Är du dessutom flexibel och har ett positivt förhållningssätt kommer du att trivas hos oss. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och engagemang.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Rehabilitering, Rehabcenter Mösseberg

Anställningsform
Tillsvidare med provanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Sysselsättningsgrad
Efter överenskommelse

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Körkort
B

Antal lediga befattningar
3

Arbetsort
Falköping

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2023/155

Publicerat
2023-09-04

Sista ansökningsdag
2023-09-24