Hoppa till sidans innehåll

Bräcke diakoni lanserar ny hemsida

I dag lanserar vi ny hemsida. Lite medmänskligare, mycket tydligare och bättre anpassad efter våra besökares behov. Och om vi får säga det själva – mycket snyggare!

– Vi har fått en modern plattform som visar våra verksamheter utåt. Den är designad efter dem som besöker webben och deras behov – oavsett om de är patienter på en vårdcentral, eller en anhörig som söker information om äldreboende, säger Thomas Schneider, utvecklingschef på Bräcke diakoni.

  • Designen är väl genomtänkt och de lite ojämna elementen symboliserar att till oss är du välkommen oavsett vem du är och hur du är.
  • Våra verksamhetsområden har fått olika färger för att du som besökare lättare kan orientera dig bland våra 44 olika verksamhetssidor.
  • Vår nya hemsida är också mobilanpassad och tillgänglighetsanpassad.

Vi vill rikta ett stort tack till webbyrån Wilson Creative som hjälpt oss i arbetet och som fångat både hur vi vill visa våra verksamheter och vilka vi är som organisation.

– Vi fattade tycke för Bräcke diakoni ganska omedelbart. Det var något i det idéburna, i synen på människan och i deras värderingar som synkade helt rätt med vad vi på Wilson Creative står för. Det gav oss motivation och inspiration – vi ville och skulle vara med på tåget, säger Julia Karlsson, projektledare på Wilson Creative, som för övrigt tog hem två silver i årets bästa webbyrå 2023.

Vi hoppas att du ska gilla Bräcke diakonis nya hem på webben. För det gör vi.

Välkommen in!

Bild till nyhetsartikeln