Hoppa till sidans innehåll
Bräcke hunddagis TriBus

Ett hunddagis med extra hjärta

TriBus är en del av Bräcke arbetsintegrering Göteborg. Hundens och människans välmående står i fokus och vi jobbar genomgående med positiv förstärkning.

Print-9

Kompetens och erfarenhet

På vårt hunddagis arbetar en etolog som har stor kunskap om hundars beteenden och orsakerna bakom dem samt har många års erfarenhet av träning av hundar. Här arbetar också en arbetsterapeut som handledare som har hunddagisutbildning och många års erfarenhet av arbete med terapihundar. På plats finns även anställda hundskötare. Vi skapar tillsammans en miljö där hundar och människor möts i en relation, till glädje och utveckling för varandra.

Våra medarbetare får praktisk och teoretisk utbildning om bland annat hundens kroppsspråk och inlärning, hur vi tolkar och anpassar oss efter hunden och dess behov, av vår arbetsledare som är etolog. Vi tränar på att förstå hundens kroppsspråk och signaler och hur vi kan agera gentemot hunden utefter det. Vi arbetar med mjuka metoder och positiv förstärkning med respekt för hundens känslor.

Blå Stjärnans Djursjukhus bidrar med sin expertis genom föreläsningar om enklare djursjukvård där det ingår både praktiska och teoretiska moment.

 

Bracke-Arbetsintegrering-Tribus-20220928004

Vi finns på Hisingen

TriBus är ett litet hunddagis med plats för cirka 20 hundar. Vi finns i området Bräcke nära Eriksberg på Hisingen, där vi kan gå långa promenader i fina omgivningar. Hunddagiset består av två stora, ljusa hundrum indelat i boxar. Vi anpassar miljön för att skapa en lugn och trygg atmosfär för hundarna och lägger tid på att ge varje individ det den behöver.

Bracke-Arbetsintegrering-Tribus-20220928012

Kontakta oss

Besöksadress

Tribus på sociala medier

Sponsring och samarbeten

Blå stjärnans djursjukhus

Blå stjärnans djursjukhus har funnits med som en samarbetspartner sedan uppstarten av Bräcke hunddagis TriBus. De bidrar med sin expertis genom föreläsningar om enklare djursjukvård. Alla medarbetare på hunddagiset erbjuds att delta i detta. TriBus har även fått möjlighet att sälja egentillverkade snuffelmattor och leksaker i  butiken på Blå stjärnans djursjukhus vilket vi tycker är väldigt roligt!

Hälsoviken

Hälsoviken i Kungsbacka erbjuder osteopati för människa, hund och häst. På den lilla mottagningen finns stor kompetens. Här kan både människa och hund få osteopatisk behandling och laser. Hälsoviken säljer TriBus snuffelmattor  till rabatterat pris då Hälsoviken skänker 50 kronor per såld matta till Tribus. Tack!

Nya varvets och Göteborgs hundskola

Nya varvets och Göteborgs hundskola använder sig av mjuka metoder i alla sina kurser. Hundskolan har erfarna instruktörer som utbildar dig och din hund i nose work, agility, rallylydnad, hoopers och lydnad. De har även valpkurser, klickerkurser och kantarellsök. Vill du gå någon kurs med din hund är detta rätt plats. Stort tack för att ni också bidrar till vår verksamhet och hjälper oss med försäljning av våra snuffelmattor!