Hoppa till sidans innehåll
Bräcke hunddagis TriBus

Ett hunddagis med extra hjärta

Vi är ett hunddagis med dubbelsyfte och del av Bräcke arbetsintegrering Göteborg. Dubbelsyftet står för att det är en verksamhet för både hundar och människor. Hundens och människans välmående står i fokus och vi jobbar genomgående med positiv förstärkning.

Print-9

Kontakta oss

Besöksadress

Kompetens och erfarenhet

På vårt hunddagis arbetar en etolog som har stor kunskap om hundars beteenden och orsakerna bakom dem. Vi har också en arbetsterapeut som handledare som har hunddagisutbildning och erfarenhet av arbete med terapihundar. På plats finns även anställda hundskötare. Tillsammans skapar vi en miljö där hundar och människor möts i en relation, till glädje och utveckling för varandra.

Läs mer om oss

Bracke-Arbetsintegrering-Tribus-20220928011

Vi finns på Hisingen

TriBus är ett litet hunddagis med plats för cirka 20 hundar. Vi finns i området Bräcke nära Eriksberg på Hisingen, där vi kan gå långa promenader i fina omgivningar. Hunddagiset består av två stora, ljusa hundrum indelat i boxar. Vi anpassar miljön för att skapa en lugn och trygg atmosfär för hundarna och lägger tid på att ge varje individ det den behöver.

Är TriBus något för din hund?

Nyheter från TriBus

Visa alla nyheter

Lediga platser på vårt hunddagis

8 september 2023

Letar du efter en dagisplats till din bästa vän – din hund? Just nu har vi lediga platser på vårt hunddagis. Kontakta oss gärna för att…

Läs nyheten

Följ TriBus på Instagram & Facebook

Kolla gärna in vår Instagram @brackehunddagistribus för fler djurarter som snufflar! Där finns film på både en katt och en kanin som använder våra snuffelmattor.

En del av något större

Bakom Bräcke hunddagis TriBus står Bräcke diakoni som är en idéburen stiftelse. Det innebär att vi drivs helt utan vinstintresse. Vi har lång erfarenhet av att jobba med arbetsintegrering och omsorg. Men vi gör också mycket annat!