Hoppa till sidans innehåll
Bräcke hunddagis TriBus

Ett hunddagis med extra hjärta

Vi är ett hunddagis med dubbelsyfte och är en del av Bräcke arbetsintegrering Göteborg. Dubbelsyftet står för att det är en verksamhet för både hundar och människor. Hundens och människans välmående står i fokus och vi jobbar genomgående med positiv förstärkning.

Kontakta oss

Besöksadress

5 snabba om TriBus

Kompetens och erfarenhet

På vårt hunddagis arbetar en arbetsledare och en handledare. Vår arbetsledare är etolog och har stor kunskap om hundars beteenden och orsakerna bakom dem samt mångårig erfarenhet av hundträning samt arbete med hundar på hunddagis. Vår handledare är arbetsterapeut, har hunddagisutbildning och erfarenhet av arbete med terapihundar. På plats finns även anställda hundskötare. Tillsammans skapar vi en miljö där hundar och människor möts i en relation, till glädje och utveckling för varandra.

Läs mer om oss

Vi finns på Hisingen

TriBus är ett litet hunddagis med plats för cirka 25-30 hundar. Vi finns i området Bräcke nära Eriksberg på Hisingen, där vi kan gå långa promenader i fina omgivningar. Vi har nära både till vatten och skog och varierar promenadmiljö. Hunddagiset består av fyra stora, ljusa hundrum indelat i boxar (ett rum har tre boxar, övriga rum en enda stor box). Vi anpassar miljön för att skapa en lugn, trygg och positiv atmosfär för hundarna så att de ska trivas hos oss och ha bråttom till sitt hunddagis, varje dag!

Är TriBus något för din hund?

Nyheter från TriBus

Visa alla nyheter

Öppet hus och invigning

28 mars 2024

Nu är vi på plats i våra nya lokaler och vill gärna visa hur vi har det för er som är nyfikna! Vi bjuder därför in…

Läs nyheten

Nya lokaler

12 februari 2024

Läs nyheten

Följ TriBus på Instagram & Facebook

Kolla gärna in vår Instagram @brackehunddagistribus för fler djurarter som snufflar! Där finns film på både en katt och en kanin som använder våra snuffelmattor.

En del av något större

Bräcke hunddagis Tribus är en av många verksamheter inom Bräcke diakoni. Vi är en idéburen stiftelse med över hundra års erfarenhet som vill göra livet bättre, i det lilla och i det stora. Det gör vi inom stöd, vård och omsorg med fokus på varje människas unika livssituation. Vi använder överskott för att göra mer för fler, nu och i framtiden. Tillsammans gör vi skillnad, för ett medmänskligare samhälle.