Hoppa till sidans innehåll

Öppettider & pris

Öppettider

Pris

Boka beteenderådgivning

45 min – 650 kr
Hos etolog Johanna kan du få hjälp med det mesta som rör din hund och dess beteende. Träffa henne hos oss på TriBus för en privat konsultation (45 min). Då får du även ett anpassat träningsschema med dig hem om hur du kan jobba med det som du upplever är ett problem med just din hund. Kanske vill du ha tips på hur du gör vardagen med din hund lite härligare. Johanna har en kandidatexamen i biologi med inriktning på etologi, läran om djurs beteende och orsakerna bakom dem, från Sveriges lantbruksuniversitet, SLU i Skara.

Bracke-Arbetsintegrering-Tribus-20220928012

Snuffelmattor och leksaker

Stor snuffelmatta         379 kr
Liten snuffelmatta        219 kr
Leksak                               59 kr

Medarbetarna på Bräcke hunddagis TriBus tillverkar snuffelmattor och hundleksaker i fleece. Med en snuffelmatta kan vi tillgodose hundens stora behov av att nosa och leta efter sin mat. Det bidrar till ökad välfärd och ökat välmående samtidigt som det är en kul aktivering. Det kan också vara en bra hjälp vid exempelvis tasstorkning eller annan hantering. Lägg mat eller godis i mattan och låt hunden nosa. Det går bra att höra av sig till oss om du vill beställa snuffelmatta eller leksak (du behöver kunna hämta hos oss på Bräcke hunddagis TriBus). Det går också bra att köpa dem i den fysiska butiken på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg, på Hälsoviken i Kungsbacka samt Nya varvets och Göteborgs hundskola. På vår Facebooksida finns ett fotoalbum med våra snuffelmattor. Välkommen att skicka ett mail till oss om du vill köpa.

Kolla gärna in vår Instagram för fler djurarter som snufflar! Där finns film på både en katt och en kanin som använder våra snuffelmattor. Vi heter @brackehunddagistribus