Hoppa till sidans innehåll

När du avslutar ett abonnemang så kan du fortsätta använda tjänsten tills abonnemanget löper ut. Dina uppgifter kommer att finnas kvar om du väljer att teckna ett nytt abonnemang på samma användarkonto. Om du avslutar abonnemanget så finns alla dina inlägg kvar i 30 dagar. Därefter raderas allt, i enlighet med personuppgiftsförordningen GDPR. Om du vill starta abonnemanget igen efter 30 dagar så får du börja om från början.

I nuläget så går det inte. Appen är inte upphandlad i något landsting men Bräcke diakoni arbetar för att detta ska kunna ske i framtiden.

Har du skrivit rätt e-post och lösenord? Klicka annars på ”glömt lösenord” så får du ett e-postmeddelande med dina inloggningsuppgifter.

Är du uppkopplad mot internet? Det måste du vara för att appen ska fungera.
Om det fortfarande inte fungerar så kontakta oss på rattvisat@brackediakoni.se

Ja det går utmärkt att betala för ett helår. Det kostar 799 kr.

Kostnaden är 79kr/månad eller 799 kr per år för att använda RättVisat på Android. Betalning sker via kort, VISA eller Mastercard.

För IOS så är det för tillfället kostnadsfritt

Börja med att registrera dig i appen med din e-post och ett lösenord. När du registrerat dig kan du direkt starta RättVisat och testa alla funktioner. Efter en testperiod så får du ett meddelande(endast för Android) om att du behöver teckna ett abonnemang för att RättVisat ska fortsätta att fungera. Du köper ditt abonnemang via en länk i appen.
Om du väljer att inte teckna ett abonnemang så kommer appen att sluta fungera tills abonnemang har tecknats. Efter 36 månader raderas all data.