Hoppa till sidans innehåll

Hjälp oss att hjälpa!

Det är genom gåvor och bidrag det blir möjligt för oss att bedriva våra verksamheter och framför allt kunna göra skillnad för fler i framtiden.

 

En gåva som gör skillnad

Vi tar tacksamt emot gåvor från dig som privatperson eller ert företag. Gåvan kommer göra skillnad för dem som behöver det som mest, oavsett storlek.

Ge din gåva via:

Bankgiro 5543-7222
Swish: 123 585 45 00

Viktigt att du anger ändamålet för din gåva om du vill bidra till något speciellt.

Bräcke diakoni vädjar om församlingskollekt

Bräcke diakoni startades 1923 med syftet att utbilda diakoner för tjänst i Svenska kyrkan. Sedan dess har verksamheten utvecklats och idag arbetar vi med en bred verksamhet inom välfärdsområdet.

Bräcke diakoni är en fristående, icke vinstdrivande stiftelse vars engagemang för människor bygger på kristen grund och som arbetar utifrån devisen ”med viljan att se och kraften att förändra”, med målet att bidra till ett medmänskligare samhälle, för alla.

Ända sedan starten 1923 har Bräcke diakoni haft sin bas i Göteborg men är numera även verksamma i bland annat Skara, Växjö, Stockholm och Linköpings stift.

Församlingarnas stöd betyder mycket för oss. Vi är tacksamma både för er förbön och för alla de bidrag vi erhållit genom åren. Dessa pengar ger oss kraft och möjlighet att göra mer för människor i behov av stöd.

Vårt bankgiro är 5543-7222

Tack för din omtanke i bön och kollekt!

Har du frågor kontakta Eva Berglund, diakon
031-50 25 06  eva.berglund@bracklediakoni.se

När lite betyder så mycket – bli volontär!

Genom en för dig liten insats kan du göra något som betyder väldigt mycket. Genom att ge lite av din tid skapar du mening, glädje och möjligheter för en annan människa.

Som volontär inom Bräcke diakoni kan du engagera dig i de flesta av våra verksamheter och uppdragen ser väldigt olika ut. Inom äldreomsorgen kan du bidra genom att gå promenader, vara måltidsvärdinna eller bara besöka någon eller så kan du hjälpa till med ridterapi, bad eller utflykter med våra barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Bli extrakompis, konferensvärdinna eller trädgårdsvolontär, det är bara fantasin som sätter gränser.

Du kan ge av din tid utifrån dina egna förutsättningar, allt från någon gång i månaden till flera gånger i veckan. Alla insatser betyder något!

Tror du att det här kan vara något för dig är du välkommen att skicka din intresseanmälan till eva.berglund@brackediakoni.se. Eller ring vår volontärsamordnare på 031-50 25 06 så berättar vi mer.