Hoppa till sidans innehåll

Har du skrivit rätt mailadress och lösenord? Ibland kan ett extra mellanslag ställa till det med inloggningen. Har du glömt ditt lösenord så kan du begära ett nytt på inloggningssidan. Är du uppkopplad mot internet? Det måste du vara för att appen ska fungera.
Om det fortfarande inte fungerar så kontaktar du oss på reda@brackediakoni.se

Ja det går bra att göra det under personuppgifter. Då kommer du få verifiera din nya mailadress på samma sätt som när du skapade kontot.

Självklart går det. Antingen så raderar du all din information på egen hand så att portföljen blir helt tom eller så skriver du ett mail till oss på Reda och ber om att få kontot raderat från servern. All information sparas i 30 dagar innan det tas bort helt. Det betyder att det går att ångra sig inom 30 dagar men då måste vi få reda på att kontot inte ska raderas.

Det säkraste sättet att hantera Reda är att den som skapar kontot/portföljen för sig själv därefter bjuder in alla dem som hen vill ska ha tillgång till informationen. Det betyder att alla följare skapar egna konton i Reda men alla behöver inte skapa egna portföljer. Det räcker med att följa andra.

Eftersom Reda är en personlig hjälp så är det väldigt viktigt att den person som all information ska handla om har en egen e-postadress. Du kan lätt skapa en gratis i till exempel Gmail.

Reda är gratis för alla användare.