Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till oss!

Till oss på Bräcke rehabmottagning Alingsås är du välkommen oavsett ålder och besvär, med eller utan remiss. Vi erbjuder fysioterapi och arbetsterapi och flera olika typer av behandlingar.

Du hittar oss på Kungsgatan 5 mitt i Alingsås där vi delar lokaler och väntrum med Bräcke vårdcentral Centrum. Här kan vi erbjuda dig behandling individuellt eller i grupp. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig under fliken Rehab hos oss.

Vårdval Rehab

I Västra Götalandsregionen finns Vårdval Rehab som innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsmottagning du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, läs mer på 1177.

En del av något större

Bräcke rehabmottagning Alingsås är en av många verksamheter i den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.