Hoppa till sidans innehåll
Bräcke vård- och omsorgsboende Pilhamns gårdar

Nybyggt vård- och omsorgsboende på Ingarö

I kulturhistorisk miljö på Ingarö/Brunna byggs just nu ett vård- och omsorgsboende där såväl naturen som det sociala livet får stort utrymme.

Om Pilhamns gårdar

Välkommen till Bräcke vård- och omsorgsboende Pilhamns gårdar. Snart slår vi upp dörrarna till ett nytt vård- och omsorgsboende för personer med kognitiv sjukdom (demenssjukdom) på Ingarö. Boendet ligger en kort promenad från Kolströms kanal, i naturskön och kulturhistorisk miljö.

Vill du arbeta hos oss?

På Bräcke diakoni har vi ett personcentrerat förhållningssätt. Vi ser helheten och anpassar vården och omsorgen efter varje persons behov och önskemål. På plats kommer verksamhetschef, bitr. verksamhetschef, samordnare, undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut att finnas.

Del av något större

Bräcke vård- och omsorgsboende Pilhamns gårdar är en av många verksamheter inom Bräcke diakoni. Vi är en idéburen stiftelse med över hundra års erfarenhet som vill göra livet bättre, i det lilla och i det stora. Det gör vi inom stöd, vård och omsorg med fokus på varje människas unika livssituation. Vi använder överskott för att göra mer för fler, nu och i framtiden. Tillsammans gör vi skillnad, för ett medmänskligare samhälle. 

Bracke-DV-Verksam-Goteborg-20220928018

Vintern 2024 öppnar Pilhamns gårdar

7 december 2023

Hoppa till sid Start » Nyheter » Bräcke diakoni satsar på mer äldreomsorg i Stockholm   Vintern 2024 öppnar Pilhamns gårdar 4 oktober 2023I kulturhistorisk miljö på Ingarö byggs just…

Läs nyheten