Hoppa till sidans innehåll
Bräcke personligt ombud Göteborg

Vi ger dig stöd i din vardag

Ett personligt ombud är ett stöd i vardagen för dig som har en psykisk funktionsnedsättning som är omfattande och långvarig. Syftet är att hjälpa dig att få det stöd och de insatser du kan behöva.

 

Kontakta område

Kontakta område:

Personligt ombud – vad är det?

Ett personligt ombud är ett stöd i vardagen för dig som har en psykisk funktionsnedsättning som är omfattande och långvarig. Syftet är att hjälpa dig att få det stöd och de insatser du kan behöva. Det personliga ombudet kan bland annat bistå i kontakten med olika myndigheter.

Du kan få ett personligt ombud om du behöver mer stöd än du har i dag, eller om du har den hjälp du behöver men inte är nöjd med hur den ser ut eller fungerar. Det personliga ombudet är en hjälp till hjälpen.

Frågor och svar om personligt ombud

Visa fler

PO-podden

Till PO-podden bjuder vi in personer som arbetar inom olika myndigheter och sjukvård, kanske någon politiker, en uppdragsgivare, till samtal om de erfarenheter många har. I PO-podden pratar vi om hur det kan vara, på riktigt, att ha psykisk ohälsa och behöva stöd från olika håll.

​​​​​​Podden kommer ut en gång i månaden och finns att lyssna på på Podbean. Vi lägger också upp alla avsnitt på Personligt ombuds Facebooksida, I Facebookgruppen PO-podden (gå gärna med) samt på Itunes och andra podd-plattformar. Trevlig lysning!

En del av något större

Bakom Bräcke personligt ombud Göteborg står Bräcke diakoni som är en idéburen stiftelse. Det innebär att vi drivs helt utan vinstintresse. Vi har lång erfarenhet av att jobba med arbetsintegrering och omsorg. Men vi gör också mycket annat!