Hoppa till sidans innehåll
Bräcke rehabmottagning Falköping

Välkommen till vår rehabmottagning

Till Bräcke rehabmottagning Falköping är du välkommen oavsett besvär och ålder, med eller utan remiss. Vi erbjuder fysioterapi och arbetsterapi och har bred erfarenhet som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen för att kunna ge dig bästa möjliga vård. 

Kontakt

Öppettider

Senaste nytt

Visa alla nyheter

Nya priser från Västra Götalandsregionen

1 april 2024

Från och med den 1 april 2024 kommer Västra Götalandsregionen att införa nya priser i hela regionen, vilket kommer påverka även besök på vår rehabmottagning. Avgifter…

Läs nyheten

Det här hjälper vi dig med

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!

Del av något större

Bräcke rehabmottagning Falköping är en av många verksamheter i den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.

Två vänner är glada på ett café.