Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till oss!

Till oss på Bräcke rehabmottagning Falköping är du välkommen oavsett ålder och besvär, med eller utan remiss. Vi erbjuder fysioterapi, arbetsterapi, hjälpmedelsförskrivning och mycket mer. Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med under fliken rehab hos oss.

Vi finns i nya lokaler på Odengatan 22, granne med Bräcke vårdcentral Centralhälsan i Falköping. Du bokar själv tid hos oss via webben eller genom att ringa oss på nummer 0515-433 21. Återbud kan lämnas dygnet runt.

Vårdval rehab

Bräcke rehabmottagning Falköping är ansluten via avtal Vårdval rehab med Västra Götalandsregionen. Det innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsmottagning du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, läs mer på 1177.

Följ oss på sociala medier

Följ oss gärna på vår Facebooksida. Här kan ni läsa om nyheter på mottagningen och möta våra medarbetare.

En del av något större

Bräcke rehabmottagning Falköping är en av många verksamheter i den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.