Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till oss!

Välkommen till en rehabmottagning med extra hjärta. Till oss på Bräcke rehabmottagning Mölndal är du välkommen oavsett ålder och besvär, med eller utan remiss. Vi erbjuder fysioterapi och arbetsterapi och flera olika typer av behandlingar. Vi har även ett neurovårdteam för dig som drabbats av neurologisk sjukdom eller skada.

Vi håller till i stora och ändamålsenliga lokaler där vi kan erbjuda behandling individuellt eller i grupp. Det är lätt att ta sig hit med kollektivtrafik och bil, utanför mottagningen finns gott om gratis parkering. Har du svårt att ta dig hit kan du även boka ett videobesök.

Vårdval Rehab

I Västra Götalandsregionen finns Vårdval Rehab som innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsmottagning du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, läs mer på 1177.

En del av något större

Bräcke rehabmottagning Mölndal är en av många verksamheter i den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.

DV Hammarby affär