Hoppa till sidans innehåll

Lista dig på Bräcke vårdcentral Lindgården filial

Genom att aktivt välja vårdcentral vet du vart du ska vända dig när du behöver vård. Vi på vårdcentralen lär känna dig och dina besvär, och kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vårdval — nu kan du själv välja

Som patient väljer du fritt vilken vårdcentral du vill gå till. Ekonomiskt innebär det ingen skillnad att välja ett idéburet alternativ.

Om du vill lista dig på vår vårdcentral kan du alltid ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Du kan också välja vårdcentral via e-tjänsterna på vårdguiden 1177. Du loggar in med BankID och väljer sedan ”ändra vårdval” under rubriken ”Vårdcentral”.

Att byta vårdcentral är helt gratis och kan göras när som helst men från 2023 max två gånger/år. Genom att välja oss på Bräcke vårdcentral Lindgården filial dig till dim vårdcentral för du tillgång till kunnig och serviceinriktad personal som sätter dig i fokus.

Varmt välkommen – vi hoppas att du ska trivas hos oss!

Bracke-diakoni-Vardcentral-Lindgarden-Jonkoping-20221215025

Det här är Bräcke diakoni

Bräcke vårdcentral Centralhälsan är en av många verksamheter inom Bräcke diakoni. Vi är en idéburen stiftelse med över hundra års erfarenhet som vill göra livet bättre, i det lilla och i det stora. Det gör vi inom stöd, vård och omsorg med fokus på varje människas unika livssituation. Vi använder överskott för att göra mer för fler, nu och i framtiden. Tillsammans gör vi skillnad, för ett medmänskligare samhälle. 

Bräcke-Vårdcentral-BVC-Centrum-20220929001