Hoppa till sidans innehåll

Bräcke vårdcentral Lindgården filial

Bräcke vårdcentral Lindgården fililal är en läkar- och sköterskemottagning i Jönköping. Här får du rådgivning, kan ta dina prover och göra de flesta undersökningarna samt behandlingar.

Det som särskiljer oss är att vi avsätter mer tid för ditt besök, vilket gör att vi kan se till helheten i din situation, både din hälsa och livsstil.

Som listad på Lindgården filial till Bräcke vårdcentral Lokstallarna har du tillgång även till den fullskaliga vårdcentralens alla kompetenser – men din mottagning har du nära dig och med fullt fokus på dig som är 75 +.

Bracke-diakoni-Vardcentral-Lindgarden-Jonkoping-20221215001

Vårdval Vårdcentral

Valfriheten i vården innebär att du som patient själv har rätt att, i hela landet, söka söka all öppen vård inklusive dagkirurgi hos offentliga och privata vårdgivare som har avtal med någon region. Valfriheten gäller inte slutenvård, det vill säga vård som innebär att du behöver skrivas in på ett sjukhus. Läs mer om att välja vårdcentral i Jönköpings län.

En del av något större

Bräcke vårdcentral Centralhälsan är en av många verksamheter i den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.

20220928-Stegen-072