Hoppa till sidans innehåll

Om Bräcke vårdcentral Lokstallarna

Välkommen till Bräcke vårdcentral Lokstallarna, en komplett vårdcentral centralt belägen i Jönköping!

På Bräcke vårdcentral Lokstallarna står du som patient i centrum och vi vill alltid hjälpa dig framåt. Vår personal är kompetent och engagerad. 94 procent av våra patienter rekommenderar Lokstallarna till andra. Det visar den nationella patientenkäten som mäter hur du som patient upplever kvaliteten i vården.

Har du frågor eller funderingar, eller om du vill boka tid, är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon 010-242 89 00. Det går också bra att lämna ett meddelande via 1177 vårdguidens e-tjänster.

Vårdval Vårdcentral

Valfriheten i vården innebär att du som patient själv har rätt att, i hela landet, söka söka all öppen vård inklusive dagkirurgi hos offentliga och privata vårdgivare som har avtal med någon region. Valfriheten gäller inte slutenvård, det vill säga vård som innebär att du behöver skrivas in på ett sjukhus. Läs mer om att välja vårdcentral i Jönköpings län.

En del av något större

Bräcke vårdcentral Lokstallarna är en av många verksamheter i den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.

Lediga jobb

Filtrera lediga jobb