Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till ditt jobb!

På avdelningen Leffler kan du som tycker om att möta människor vara med och driva vårt café och butik. Vi jobbar också med media och har alltid friskvård på schemat. Här får du möjlighet att själv ta ansvar för olika arbetsuppgifter med det stöd du behöver under dagen.

Leffler – för dig som är social

Många pratar om att de längtar till fredagen. Men vi tror på att längta till måndagen! Vi vet att alla mår bra av att ha en anledning att stiga upp på morgonen. Att ha ett sammanhang och att veta att man behövs. Därför är vårt främsta mål med den dagliga verksamheten på Leffler att du ska känna dig delaktig och förstå att du är viktig.

Hos oss har vi ett brett utbud av aktiviteter för dig som gillar liv och rörelse. Våra lokaler ligger i Bräcke diakonis nybyggda kvarter som heter just Leffler. Vårt café är öppet för alla och en dag i veckan har vi lunchservering, vilket uppskattas mycket av grannar och kollegor i närområdet.

Här kan du se en film om Café Leffler!

Friskvård och pyssel

Men vi driver inte bara café. Vi har även arbetsuppgifter som att arbeta med sociala medier och ett stort inslag av friskvård och pyssel. Det här innebär varierade dagar och möjlighet för dig att fördjupa dig i det du tycker är extra kul. Självklart finns det också möjlighet till en lugn stund om du behöver det!

Leffler passar dig som:

  • Är social och tycker om att möta människor
  • Själv vill och vill arbeta självständigt för olika arbetsuppgifter
  • Tycker om att baka och pyssla

Psst, undrar du var namnet Leffler kommer ifrån?

Läs hela historien om familjen Leffler här!

Bracke-DV-Leffler-Goteborg-20221007024