Hoppa till sidans innehåll

Om daglig verksamhet

Daglig verksamhet erbjuder stimulerande sysselsättning för gemenskap och meningsfullhet. Oavsett vilka behov du har så är det du som väljer var du vill ha din dagliga verksamhet. Vi har två avdelningar som kompletterar varandra och kan möta olika typer av behov.

Vad innebär daglig verksamhet?

Arbetsuppgifterna i daglig verksamhet kan vara desamma som hos arbetsgivare på den reguljära arbetsmarknaden, men den dagliga verksamheten kan innehålla både aktiviteter med habiliterande inriktning och mer produktionsinriktade uppgifter. Skillnaden är bland annat att daglig verksamhet inte är en anställningsform och att syftet med den dagliga verksamheten inte är att producera varor eller tjänster.

Källa: Socialstyrelsen

Tips!

Kontakta din socialsekreterare så hjälper hen dig att välja daglig verksamhet.

Leffler

På vår avdelning Leffler kan du vara med och driva vårt café och secondhand-butik. Vi jobbar också med media och har alltid friskvård på schemat. Självklart finns det även möjlighet till en lugn stund.

 

Bracke-DV-Leffler-Goteborg-20221007024

Verksam

På vår avdelning Verksam är aktiviteterna anpassade efter dig på tidig utvecklingsnivå med flerfunktionshinder som behöver omfattande stöd. Här finns både aktivitet och stillhet. Vi tar promenader och bad men jobbar också med taktil beröring och sinnesstimulering.

Bracke-DV-Verksam-Goteborg-20220930023

Vanliga frågor om daglig verksamhet