Hoppa till sidans innehåll
Bräcke psykiatriboende Mellangården

Välkommen hem, vi stöttar dig till ett mer välfungerande liv

Vi är ett korttidsboende i Göteborg som riktar sig till unga vuxna mellan 18-35 år med psykiska funktionsnedsättningar. Boendet är bemannat dygnet runt och vi har vaken nattpersonal veckans alla nätter. Hos oss har du alltid någon att prata med!

Boenderehabilitering – målet är att leva ett mer självständigt liv

Vi bedriver individanpassad boenderehabilitering där du får hjälp, stöd och strategier för att kunna leva ett mer självständigt liv.

Här träffar du andra unga vuxna i liknande situation. För oss är det viktigt att stötta dig att tro på din egen förmåga, att stärka dina resurser för att kunna nå de mål som är viktiga för dig.

Personalen är utbildad i Motiverande samtal (motivational interviewing, MI). Det är en samtalsmetod som används i rådgivning och behandling för att underlätta förändringsprocesser.

  • Hos oss jobbar boendepedagoger och boendeassistenter.
  • Vi har personal dygnet runt året om.
  • Boendet ligger nära busshållplats Bräcke Östergård med ca 20 minuters resa till Göteborgs centrum.
  • Mellangården är ett drogfritt boende. Hos oss kan du inte bo om du har ett pågående drogmissbruk.
  • Djur är inte tillåtna i boendet.

 

Fotograf: Amin Meftah Törnvall

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!