Hoppa till sidans innehåll
Bräcke vårdcentral Nyhälsan Forserum filial

Vårdcentralen med närheten och omtanke till dig

Bräcke vårdcentral Nyhälsan Forserum filial är en del av stiftelsen Bräcke diakoni. Vi som arbetar här gör vårt bästa för att bemöta dig och se dig för den individ du är. Bra vård hanteras med en personlig och nära kontakt mellan dig som patient och oss som vårdgivare.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Bräcke digital kontakt blir 1177 direkt!

11 oktober 2023

Från och med idag, den 11 oktober kan du som söker vård kontakta oss digitalt via 1177 direkt. Du som redan har testat vår digitala tjänst…

Läs nyheten

Se upp för bedragare!

8 augusti 2023

Läs nyheten

Det här hjälper vi dig med

Visa fler

Lista dig hos oss!

Genom att aktivt välja vårdcentral vet du vart du ska vända dig när du behöver vård. Vi på vårdcentralen lär känna dig och dina besvär, och kan hjälpa dig på bästa sätt.

Välj oss som din vårdcentral genom att lista dig på 1177. Det går snabbt och enkelt.

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!

En del av något större

Bräcke vårdcentral Nyhälsan Forserum filial är en av många verksamheter inom Bräcke diakoni. Vi är en idéburen stiftelse med över hundra års erfarenhet som vill göra livet bättre, i det lilla och i det stora. Det gör vi inom stöd, vård och omsorg med fokus på varje människas unika livssituation. Vi använder överskott för att göra mer för fler, nu och i framtiden. Tillsammans gör vi skillnad, för ett medmänskligare samhälle. 

20220928-Stegen-072