Hoppa till sidans innehåll
Bräcke vårdcentral Nyhälsan Forserum filial

Vårdcentralen med närheten och omtanke till dig

Bräcke vårdcentral Nyhälsan Forserum filial är en del av stiftelsen Bräcke diakoni. Vi som arbetar här gör vårt bästa för att bemöta dig och se dig för den individ du är. Bra vård hanteras med en personlig och nära kontakt mellan dig som patient och oss som vårdgivare.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Det här hjälper vi dig med

Visa fler

Se upp för bedragare!

Se upp för bedragare! Vi på vårdcentralen ringer aldrig och ber om legitimering med BankId eller om dina bankuppgifter. Blir du uppringd av någon som säger…

Läs nyheten

Lista dig hos oss!

Genom att aktivt välja vårdcentral vet du vart du ska vända dig när du behöver vård. Vi på vårdcentralen lär känna dig och dina besvär, och kan hjälpa dig på bästa sätt.

Välj oss som din vårdcentral genom att lista dig på 1177. Det går snabbt och enkelt.

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!

En del av något större

Bräcke vårdcentral Nyhälsan Forserum filial är en av många verksamheter i den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.

20220928-Stegen-072