Hoppa till sidans innehåll

Bräcke vårdcentral Nyhälsan

På Bräcke vårdcentral Nyhälsan står du som patient i centrum och vi vill alltid hjälpa dig framåt. Vår personal är kompetent och engagerad. Nyhälsan drivs av Bräcke diakoni, en idéburen stiftelse utan ägare.

Hos oss kan träffa läkare och sjuksköterskor. Vi erbjuder preventiva hälsosamtal och har specialistmottagningar för dig med astma/KOL, diabetes, hjärtsvikt eller intimbesvär. I rehabteamet arbetar sjukgymnaster och samtalsterapeuter. För dig som är sjukskriven finns vår rehabkooordinator. Har du svårt att komma till oss på vårdcentralen gör vi gärna hembesök. Vår vårdamordnare kan stötta dig som äldre i kontakten med kommun och sjukhus. Vi på Nyhälsan kan helt enkelt hjälpa dig med det mesta.

Har du frågor eller funderingar, eller om du vill boka tid, är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon 010-24 339 00.

Bracke-diakoni--Vardcentral-Nyhalsan-20230116009

Vårdval – Vårdcentral

 

Valfriheten i vården innebär att du som patient själv har rätt att, i hela landet, söka söka all öppen vård inklusive dagkirurgi hos offentliga och privata vårdgivare som har avtal med någon region. Valfriheten gäller inte slutenvård, det vill säga vård som innebär att du behöver skrivas in på ett sjukhus. Läs mer om att välja vårdcentral i Jönköpings län.

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!

En del av något större

Bräcke vårdcentral Nyhälsan är en av många verksamheter i den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.

Bracke-Aldreomsorg-Hemstjanst-Goteborg-20220930022