Hoppa till sidans innehåll

Lista dig hos oss

Genom att aktivt välja vårdcentral vet du vart du ska vända dig när du behöver vård. Vi på vårdcentralen lär känna dig och dina besvär, och kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vårdval — nu kan du själv välja

Som patient väljer du fritt vilken vårdcentral du vill gå till. Ekonomiskt innebär det ingen skillnad att välja ett idéburet alternativ.

Om du vill lista dig på vår vårdcentral kan du alltid ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Du kan också välja vårdcentral via e-tjänsterna på vårdguiden 1177. Du loggar in med BankID och väljer sedan ”ändra vårdval” under rubriken ”Vårdcentral”. Att byta vårdcentral är helt gratis och kan göras när som helst men från 2023 max två gånger/år. Genom att välja oss på Bräcke vårdcentral Centralhälsan dig till oss får du tillgång till kunnig och serviceinriktad personal som sätter dig i fokus.

Varmt välkommen – vi hoppas att du ska trivas hos oss!

Det här är Bräcke diakoni

Bräcke vårdcentral Centralhälsan är en del av den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. Vi är en hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör.

Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.