Hoppa till sidans innehåll

#jagärbräckediakoni

Det är ett pussel att hitta lösningar

Malin Månsson är ansvarig för bokningar och konferenser på kurorten Mösseberg. Det är hon som ser till att allt klaffar när det är bröllop. Malin är en av alla de medarbetare som skapar pusslet Bräcke diakoni.

Malin Månsson

Jag har gjort helt rätt yrkesval

Sonja Stepczynski arbetar som undersköterska på Bräcke Hemtjänst Göteborg. Hon håller motivationen uppe att hinna med både jobb och plugg då hon känner att hon valt helt rätt bana i livet.

Sonja Stepczynski

Jag känner att jag gör skillnad

Eva Börjeson har arbetat som sjuksköterska på vårt barn- och ungdomsboende Östergården. Jag kunde inte lämna över när våra barn och unga var så sjuka. Det ville jag inte.

Eva Börjeson

Mina kollegor respekterar mig

Mohamed Ugaas kom till Sverige från Somalia 2012. Efter att ha bott både i Norrköping och Gällivare har han idag landat på västgötaslätten och arbetar som arbetsledare för städet på vårt Hotell Falköping. Mohamed är en av de tusen medarbetare som skapar pusslet Bräcke diakoni.

Mohamed Ugaas

Det är tur att jag är så dålig på att titta på TV

Peder Granath är den idrottsintresserade diakonen som blev Personligt ombud. Han är uttrycket tusen järn i elden personifierat och vill göra skillnad i samhället. Sedan tre år är han en av våra medarbetare på Bräcke personligt ombud Uppsala

Peder Granath

Jag ser fram emot ett nytt arbete

I snart 30 år har hon jobbat på Bräcke diakoni. De senaste åren på Bräcke daglig verksamhet Verksam. Nu är det dags för ett nytt jobb – men inom Bräcke diakoni såklart!

 Marina Kyldahl

Nu har jag börjat en helt ny bana

Veronica Nilsson var utbränd. Trasig av stress och en osund arbetsmiljö. Tack vare Bräcke diakonis arbetsintegrering och hunddagiset TriBus hittade hon tillbaka till sig själv – och till en helt ny väg framåt.

Veronica

Jobbet har varit en oerhört stor del av mitt liv

Pia Holmqvist har jobbat på Mellangården, vårt boende för unga vuxna med psykisk funktionsnedsättning, sedan det startade. Nu ska hon egentligen gå i pension, men hon vill inte helt släppa taget om det som blivit som en andra familj.

Pia Holmqvist

Jag trivs så otroligt gott där jag är

Alla som jobbar på Bräcke diakoni i Angered känner till Bossebussen. ”Utan den vore vi ganska hjälplösa på Riksgymnasiets elevhem och på habiliteringen”, säger en av medarbetare. Och utan Bo Agardh skulle den inte rulla!

Bo Agardh