Hoppa till sidans innehåll

Distriktssköterska/sjuksköterska vikariat

Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg. Vi har över 50 verksamheter inom hälso- och sjukvård, funktionshinder och äldreomsorg. Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan om att göra skillnad, snarare än ekonomisk vinst. Vi vill göra hela samhället lite medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Idag är vi ca 1200 medarbetare och fortsätter växa och utvecklas.

Vårdcentralen Centralhälsan i Falköping erbjuder läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, olika typer av specialistmottagningar som astma/KOL-, diabetes- och hypertoni. Inom verksamheten finns barnavårdscentral, rehabkoordinator samt KBT-terapeut. Vi arbetar också nära Bräcke Rehabmottagning Falköping och kan där erbjuda fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi är organiserade i team och arbetar kontinuerligt med utvecklingsprojekt.

Vi söker nu en ny distriktssköterska/sjuksköterska som vill arbeta i en kreativ miljö där du kan inspirera – och inspireras. 

Arbetsuppgifter

Hos oss blir du en del av en positiv och framåtsträvande arbetsgrupp, som gärna utmanar befintliga arbetssätt för att ständigt bli bättre på att erbjuda vård av högsta kvalitet. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdcentral såsom telefontriagering, mottagningsarbete, vaccinationer m.m.  Vi arbetar också med Bräcke digital kontakt som är en digital chattfunktion samt bemannar vissa pass på jourcentralen. Du är med och utvecklar verksamheten till en attraktiv vårdcentral för både patienter och personal.

Vem är du?

Arbetet är omväxlande och föränderligt. Därför är det viktigt att du har förmågan att självständigt prioritera - och omprioritera - när det behövs. För att trivas hos oss behöver du också uppskatta pulsen som finns på en vårdcentral. Arbetet kräver att du har en organisationsförmåga och har lätt för att samarbeta.

Det är viktigt att du delar vår övertygelse om allas lika värde.

Kvalifikationer

Legitimerad distriktssköterska alt. sjuksköterska. Du behöver ha god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt att arbeta med ständiga förbättringar i både det lilla och i det stora. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Villkor

Vikariat sex månader med goda möjligheter till förlängning. Sysselsättningsgrad 100%. Tillträde efter överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

I den här rekryteringen har vi valt annonseringskanaler och undanbeder oss därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

Intresserad?

Vill du veta mer om tjänsten eller vårdcentralen är du välkommen att ringa bitr. verksamhetschef Annika Svensson 0515-600815

Vill du veta mer om Bräcke diakoni, vilka vi är, vad vi gör och vad vi vill? Läs mer på vår webbplats www.brackediakoni.se eller se på vår film här.

 

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vårdcentral Centralhälsan

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning
Heltid

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Falköping

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/79

Publicerat
2024-05-17

Sista ansökningsdag
2024-06-30