Hoppa till sidans innehåll

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg. Inom hela Bräcke diakoni är vi närmre 1100 medarbetare. Vi möter människor och ser dem växa och utvecklas - vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella och antagligen du också.

Som medarbetare på Bräcke diakoni är du den som våra patienter möter. Vi är noga med att du står för en värdegrund som liknar vår. På samma sätt är vi noga med att du skall trivas och utvecklas hos oss - och vi kan lova att vi tar tillvara på dina kunskaper och erfarenheter.

Nu söker vi dig som är distriktssköterska/sjuksköterska och som vill arbeta hos oss på Vilans vårdcentral i Skara!

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår mottagningsarbete, triagering och telefonrådgivning och andra sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av arbete på vårdcentral. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i tjänsten ser vi att du är engagerad, flexibel och har initiativförmåga. Med en god samarbetsförmåga bidrar du till ett gott arbetsklimat och du trivs med att arbeta både självständigt såväl som i team.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 100%. Bräcke diakoni tillämpar sex månaders provtjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vårdcentral Vilan

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Körkort
B

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Skara

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/88

Publicerat
2024-06-03

Sista ansökningsdag
2024-07-04