Hoppa till sidans innehåll

Specialistläkare i allmänmedicin

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vår kunskap om hälsovård, äldreomsorg och funktionshinder går hand i hand med forskning och utbildning. Idag finns vi på flera orter i södra Sverige med närmare 1100 medarbetare och vi fortsätter att växa och utvecklas.

Centralhälsans vårdcentral har idag cirka 8300 listade patienter. På vårdcentralen arbetar 5 specialister, 4 ST- läkare och en AT läkare. Vi har kompetent personal med professionellt bemötande som trivs på sin arbetsplats. Vi lägger stor vikt på att ha en god arbetsmiljö både avseende arbetsbelastning, utbildning och teamarbete. Bräckes fem vårdcentraler i Västra Götaland och Region Jönköping samarbetar och har bland annat gemensamma nätverksträffar.

Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en specialistläkare i allmänmedicin!

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanligt förekommande uppgifter på en vårdcentral samt att handledning av studenter och utbildningsläkare ingår i uppdraget. Vi är stolta över att ha en verksamhet med korta beslutsvägar och nytänkande. Det finns goda förutsättningar att utifrån intresse och kompetens forma upplägget för dina arbetsuppgifter. 

 

Kvalifikationer
Du är legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin, gärna med några års erfarenhet från primärvård. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt att arbeta med förbättringar i både det lilla och det stora. Självklart har du god samarbetsförmåga och vänligt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Hos oss får du arbeta i en miljö där kunskaper och engagemang tas tillvara. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

 

Villkor
Tillsvidareanställning. Vi ser gärna att du arbetar heltid men omfattningen kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

I den här rekryteringen har vi valt annonseringskanaler och undanbeder oss därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vårdcentral Centralhälsan

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad
100% eller enligt överenskommelse

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Falköping

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2023/161

Publicerat
2023-08-29

Sista ansökningsdag
2023-09-24