Hoppa till sidans innehåll

Lerum får ny daglig verksamhet för dig med förvärvad hjärnskada

5 oktober 2016

Bräcke diakoni Daglig verksamhet i Lerum har startat en ny verksamhet, som kallas för Växtkraft.

Klicka här för att läsa vår broschyr.Vi tycker att det har saknats en verksamhet i Lerum för dig som har en förvärvad hjärnskada och det är därför vi startat upp Växtkraft. 

Vad är förvärvad hjärnskada?
Förvärvad hjärnskada kan drabba både vuxna, unga och barn. Och en skada kan förändra livet på flera sätt. Kanske har du behövt börja om på nytt med det som du tidigare tagit för givet, som att gå, tala, minnas, studera och arbeta.

Men hos oss är det varken din diagnos eller dina begränsningar som styr. Vi fokuserar på det du kan, den du är, vad du vill och drömmer om – och den vardag du vill skapa. Oavsett om skadans orsak är progressiv sjukdom/demens, stroke, tumör eller skallskada så har vår dagliga verksamhet aktiviteter och metoder anpassade för dig. Här finns också möjlighet till återhämtning. Vi har byggt en musiksäng och skapat ett sinnesrum och här finns också ett samtals- och aktivitetsrum.

Komma till oss?
Du ansöker om daglig verksamhet hos en LSS-handläggare i Lerums kommun.

Kontakta oss så kan vi boka en tid för att träffas. Tillsammans kan vi prata om vad som kan passa just för dig eller gå igenom de frågor som du har.

Hör gärna av dig till: 
Cathrine Cederleüf Högberg 
Samordnare för Växtkraft 
Tel 0302-800 970 
E-post cathrine.cederleuf.hogberg@ brackediakoni.se

Klicka här för att läsa vår broschyr.

 

 

 

 

Bild till nyhetsartikeln