Hoppa till sidans innehåll

Nu lanserar vi lunchwebbinarier – varje fredag under våren 2024!

22 december 2023

Det är dags att äntligen lansera Bräcke diakonis lunchwebbinarier, en digital mötesplats som belyser centrala ämnen kopplade till Bräcke diakonis verksamheter och områden. Varje fredag kl 11.25 samlas vi online för att först få del av en 20 minuters föreläsning som ges av en av våra medarbetare och därefter har vi ett kortare samtal med frågor och svar.

För Bräcke diakoni har kunskapsspridning alltid varit viktig, vi startade som en utbildningsaktör för diakoner och numera är vi delägare i Marie Cederschiölds högskola. Vi har alltid arbetat med att sprida kunskap och vara röstbärare för de personer vi finns till för. Det kommer bli en regnbågsglittrande väv av seminarium från alla våra områden där vi får sprida kunskap och mötas kring våra hjärte frågor.

Bräcke lunchseminarium

19 januari – Anna Rydberg

Först ut är Anna Rydberg, specialistsjuksköterska på Bräcke vård och omsorgsboende Västergårdens boende för yngre personer med kognitiv sjukdom som nyligen tilldelades Vårdförbundets andra pris för sitt arbete med att skapa en personcenterad vård.

Förlängda webbinarium

Varje månad har vi ett förlängt webbinarium, första fredagen varje månad. Där ges ni möjlighet att i sk Breakout rooms diskutera seminariet, ställa frågor till varandra eller bara lyssna in vad andra tänker i ämnet.

Läs mer: Lunchseminarier

Vi ses online den 19 januari!